Четвер, 02.05.2024, 02:42

Спортивна Богородчанщина

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 42
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Вересень » 8 » Діяльність Богородчанської ДЮСШ у 2014-2015 н. р.
22:36
Діяльність Богородчанської ДЮСШ у 2014-2015 н. р.

У 2014-2015 н.р. в Богородчанській ДЮСШ у 49 групах  займалося 598 вихованців, з якими працював 21 тренер – викладач. З них 2 тренери – викладачі першої категорії,   14 - другої, 5 - спеціалісти.

      

Протягом навчального року вихованці взяли участь у 34 спортивно-масових заходах, де здобули:

- в обласних змаганнях -  І місць – 19, ІІ місць – 23, ІІІ місць – 22;

- у всеукраїнських та міжнародних змагання - І місць – 6, ІІ місць – 11, ІІІ місць – 3

         Вихованцям ДЮСШ присвоєно 232 масові спортивні розряди, 17 – І розрядів та 2 – КМС.

14 учнів школи (відділення лижних гонок та настільного тенісу) у складі збірних команд області брали участь у чемпіонатах України. Це учні тренерів-викладачів Дембича В.М, Цьомка І.С., Бойченюк С.М., Квич Н.М., Петришина В.Б., Оглоб’яка І.Я.

Найкращі досягнення.

1. 26-28 вересня Міжнародний турнір «Кубок Рогатина». Вихованець ДЮСШ  Гаєвий Назар виборов 2 місце в особистих змаганнях серед юнаків.

2. 4-5 жовтня в Чернівцях відбувся ІІІ тур Чемпіонат України з настільного тенісу серед команд юнаків та дівчат Західного регіону, в якому взяли участь команди Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької, Тернопільської, Хмельницької та Волинської області

Збірна Івано-Франківської області була представлена вихованцями Богородчанської ДЮСШ.

Наші дівчата, Ольга Уманців, Романа Фафлей та Мар’яна Григорук, здобули перемоги над усіма командами  і стали переможцями змагань.

Юнаки, Олександр Борисюк, Михайло Павлюк та Назар Гаєвий, вибороли бронзові медалі, поступившись командам Хмельницької та Чернівецької областей.

3. 10-11 жовтня вихованці Богородчанської ДЮСШ брали участь в чемпіонаті області з настільного тенісу в Рогатині.  За регламентом змагання відбувалися в особистих та парних розрядах.

Чемпіонами області в парних змаганнях серед дівчат стали Ольга Уманців та Романа Фафлей. В змаганнях юнаків  друге місце посіли Олександр Борисюк та Назар Гаєвий.

В особистих змаганнях другі місця вибороли Ольга Уманців та Олександр Борисюк, бронзовими призерами стали Романа Фафлей та Ігор Петришин. 

4.  З 10 до 12 жовтня  в Саджавській ЗОШ відбувалися обласні змагання з перегонів на лижоролерах, загально-фізичної та спеціальної підготовки серед спортивних шкіл. Згідно програми змагань юні лижники виборювали першість у 4 видах: п’ятискоку, кросі, перегонах на лижоролерах вільним та класичним стилями.

В змаганнях з п’ятискоку переможцями та призерками стали вихованці ДЮСШ  Рогацький Ігор, Правило Валентина, Івасишин Соломія.

В кросі на п’єдестал пошани піднімалися Цьомко Надія, Климбус Вікторія,  Годованець Вікторія,  Клим Іван, Микуляк Михайло,  Івасишин Соломія, Князевич Іванна.

В перегонах на лижоролерах вільним стилем призові місця посіли  Годованець Вікторія, Гавриш Ігор, Рогацький Ігор, Микуляк Михайло, Правило Валентина, Пазинюк Іванна, Савичн Ілля, Стефанишин Микола, Івасишин Соломія, Гуменяк Христина. Рогацький Андрій, Битківський Дмитро, в змаганнях класичним стилем – Годованець Вікторія, Рогацький Ігор, Гавриш Ігор, Микуляк Михайло, Пазинюк Іванна, Правило Валентина, Гуменяк Володимир, Івасишин Соломія, Гуменяк Христина.

5. 13-16 листопада в Рогатині проходив І тур командного чемпіонату України з настільного тенісу «Дитяча ліга» серед кадетів. В змаганнях брали участь 8 дівчачих та 11 юнацьких команд.

Команда дівчат Богородчанської ДЮСШ в складі Ольги Уманців, Романи Фафлей та Мар’яни Григорук здобули ІІ місце, поступившись у фінальній зустрічі ровесницям з Харківської ДЮСШ.

6.  20-21 листопада в Івано-Франківську відбувся чемпіонат області з вільної боротьби. Вихованець ДЮСШ Андрій Куртин виборов 3 місце у ваговій категорії до 66 кілограм. Не вистачило змагального досвіду ще двом юним борцям Михайлу Чуфусу та Михайлу Феценцю. Вони зупинились за крок від п’єдесталу.

7. 21-22 листопада в Івано-Франківську відбувся чемпіонат області з настільного  тенісу серед учнів ДЮСШ. Змагання проходили у двох вікових категоріях.

Вихованці Богородчанської спортивної школи в командному заліку стали чемпіонами області в молодшій віковій категорії (учні 2000 р.н. і молодші) та срібними призерами - в старшій віковій категорії (учні 1997-1999 р.н.).

В особистих змаганнях перше місце серед молодших дівчат виборола Уманців Ольга. Олександр Борисюк та Романа Фафлей посіли другі місця у цій віковій категорії серед юнаків та дівчат, відповідно.

8.   20-21 грудня в Жовкві (Львівська область) відбувся 4 тур Чемпіонату України з настільного тенісу серед команд юнаків та дівчат Західного регіону, в якому взяли участь команди Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької, Тернопільської, Хмельницької та Волинської області.

Збірну Івано-Франківської області репрезентували переможці обласних змагань, вихованці Богородчанської ДЮСШ.

Наші дівчата Ольга Уманців, Романа Фафлей та Мар’яна Григорук, здобули перемоги над усіма командами  і стали переможцями змагань в останньому турі.

Юнаки, Олександр Борисюк, Ігор Петришин та Назар Гаєвий, вибороли бронзові медалі, поступившись командам Львівської  та Хмельницької областей.

За підсумками чотирьох турів дівчата Івано-Франківської області стала переможцем Всеукраїнських змагань, а команда юнаків – срібним призером.

9. З 6 до 8 лютого в Івано-Франківську відбувся ІІ тур командного чемпіонату України з настільного тенісу «Дитяча ліга» серед кадетів.

Команда дівчат Богородчанської ДЮСШ (Ольга Уманців, Романа Фафлей та Маряна Григорук) зберегли за собою ІІ місце, яка займала за підсумками і туру.

Наші дівчата в семи зустрічах здобули 5 перемог та зазнали двох поразок.

Команда юнаків спортивної школи (Олександр Борисюк, Ігор Петришин та Назар Гаєвий), здобувши сім перемог в одинадцяти зустрічах, в цьому турі зайняли  5 місце, а за підсумками двох етапів змагань посідають сьоме.

Трійка лідерів чемпіонату України виглядає так. Серед дівчат – І місце - Харківська КДЮСШ – 4, ІІ місце - Богородчанська ДЮСШ, ІІІ місце – Харківська КДЮСШ - 12.

Серед юнаків – І місце – ДЮСШ м.Луцьк, ІІ місце – команда м.Дніпропетровська, ІІІ місце – ДЮСШ м. Вознесенськ (Миколаївська область).

10.  7-8 березня в Рогатині відбувся чемпіонат області з настільного  тенісу серед кадетів (учнів 2000 року народження і молодших). 

     

Категорія: ПроСпорт | Переглядів: 820 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: