Субота, 04.05.2024, 09:44

Спортивна Богородчанщина

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 42
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Червень » 20 » Успіх тенісистів Богородчанської ДЮСШ на чемпіонаті України в Ялті
11:37
Успіх тенісистів Богородчанської ДЮСШ на чемпіонаті України в Ялті

З 11 до 17 червня  в Ялті відбувся останній, третій тур командного чемпіонату України з настільного тенісу «Дитяча ліга» серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл та дитячих клубів настільного тенісу. Команда дівчат Богородчанської ДЮСШ виїжджала в Крим з надією та великим бажанням зберегти за собою друге місце, яке вони посідали після перших двох етапів змагань.

І слід зазначити, що дівчат гідно виконали поставлене змагання. Впевнено обігравши команди з Києва, Сєвєредонецька, Ківерців, Донецька, Рогатина, Львова та Алчевська Ольга Уманців, Романа Фафлей та Мар’яна Григорук дісталися до фіналу.

         У зустрічі за І місце суперниками були господарки турніру, команда з Ялти, яка є лідером даних змагань. Нажаль, у впертій та безкомпромісній боротьбі наші дівчата поступилися з рахунком 1:3 та посіли ІІ місце. Це дозволило їм за підсумками трьох турів стати срібними призерами Чемпіонату України і отримати з рук представника федерації настільного тенісу України Володимира Прокоп’юка кубок, медалі, грамоти та цінні подарунки.

         Богородчанські юнаки: Ігор Петришин та Назар Гаєвий посіли 5 місце, що також є досить вагомим результатом серед 25 команд. У підсумку трьох турів наші хлопчики та сьомому місці.        

         В особистих змаганнях свій високий клас підтвердила Ольга Уманців. Не зазнавши жодної поразки Оля пробилася до фіналу, де взяла своєрідний реванш. Наша тенісистка в напруженій боротьбі переграла свою кривдницю в командних змаганнях, господарку турніру Світлану Хаустову з рахунком 3:2 і стала чемпіонкою України. Інші учасники посіли такі місця: Романа Фафлей – восьме, Ігор Петришин – 11, Мар’яна Григорук – 12, Назар Гаєвий – 13. 

         Необхідно відмітити той факт, що наші тенісисти мають непогані перспективи на наступний рік, адже враховуючи вікові критерії четверо  з п’яти спортсменів зможуть зіграти в даному чемпіонаті і в наступному сезоні, якщо знайдеться необхідна фінансова підтримка.

         Крім змагань юні спортсмени змогли відпочити, оздоровитися на Чорному морі та набратися нових сил.

         Готували юних тенісистів до змагань тренери-викладачі Богдан і Віктор Петришини та Іван Оглобяк.  

Категорія: Теніс | Переглядів: 475 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: