Четвер, 02.05.2024, 05:25

Спортивна Богородчанщина

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 42
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 13 » Олімпійці в Богородчанах
23:48
Олімпійці в Богородчанах

У вівторок 13 травня в парку селища Богородчани проведено традиційні змагання з легкоатлетичного кросу серед школярів «Олімпійський день бігу». Найсильніші та найкраще підготовлені діти боролися за перемогу та за честь власної школи. Під час відкриття з вітальним словом до учасників звернулися визнані в Україні спортсмени – майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця Олімпійських ігор в Афінах - Неля Непорадна та майстер спорту Роман Бублик, які побажали учасникам вдалих виступів та «швидких» секунд.

Першими на старт вийшли п’ятикласники: серед дівчат «бронзу» здобула Андріана Ломович з Крички, «срібло» - Лілія Середюк з Богородчанської ЗОШ №2 і «золото» - Мар’яна Гоцанюк з Маняви; серед юнаків: 3 місце – Сергій Михайлів (Старі Богородчани), 2 місце – Владислав Белей (Кричка) і 1 місце – Андрій Пташник (Богородчанська ЗОШ №2).

Серед 6-х класів призові місця розподілилися наступним чином: дівчата – 3-тє місце Анна Лесюк з Крички, 2-ге місце Христина Садловська також з Крички і переможцем стала Оксана Курилюк з Підгір’я. Серед юнаків бронзовим призером став Андрій Бойко з Підгір’я, срібним – Артем Семків з Богородчанської ЗОШ №2 та переможцем – Володимир Кащук з Богородчанської ЗОШ №1.

У дівчат семикласниць третьою була Христина Хомин з Крички, другою – Марія Костишин з Богородчанської ЗОШ №2 і першою – Наталія Яцко з Маняви. Юнаки: «бронза» - Юрій Радульський (Богородчани №2), «срібло» - Іван Красілич (Богрівка), «золото» - Роман Гуцуляк (Манява).

Серед учнів 8-их класів боротьба точилася до останнього метра дистанції і в підсумку між дівчатами третьою стала Вікторія Михайлів (Глибівка), другою – Тетяна Грицюк (Старі Богородчани) і першою – Христина Зорійчук (Богрівка). У юнаків третє місце в Миколи Мельниченка з Підгір’я, друге – в Руслана Драчука з Маняви, перше – у Василя Белея з Крички.

Найцікавішою була інтрига серед найстарших – дев’ятикласників. У дівчат призові місця розподілились наступним чином: 3 місце – Наталія Гуцуляк (Манява), 2 місце – Уляна Притула (Старі Богородчани), 1 місце – Вікторія Красілич (Богрівка). Серед юнаків «бронзу» виборов Святослав Нестерук з Крички, «срібло» - Степан Юрців з Богрівки та «золото» - Віталій Іванків із Старих Богородчан.

В підсумку у загальнокомандному заліку третє місце здобула Богородчанська ЗОШ №2 (Р. Багрій), друге – Богрівський НВК (Р. Красілич), а перше – Манявський НВК (В. Гундяк), з чим ми їх і вітаємо! Переможці та призери нагороджені медалями та грамотами, свято пройшло у чудовій атмосфері, за що особливо хочеться подякувати головному судді змагань – Роману Багрію, відомій спортсменці – Нелі Непорадній та любителю легкої атлетики в районі – Івану Сенчаку.

 

Віктор Тимощук
Категорія: Легка атлетика | Переглядів: 814 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: