Четвер, 02.05.2024, 14:24

Спортивна Богородчанщина

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 42
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 20 » Турнір пам’яті Івана Семанчука 2014 р.
23:59
Турнір пам’яті Івана Семанчука 2014 р.

На Богородчанщині відбувся 21 традиційний футбольний турнір пам’яті Івана Семанчука, колишнього відомого горохолинського футболіста, а згодом підполковника Збройних Сил України. Змагання проходили в с. Горохолина, у яких взяли участь 5 команд. На попередньому етапі кубка зустрілися ФК Грабовець і «Сокіл» Гринівка-Нивочин. Ігровий час не виявив переможця. У серії 5-ти післяматчевих пенальті вправнішою виявилася команда «Сокіл», яка стала четвертим півфіналістом.

У першому півфіналі грали «Отрада» Глибівка та «Грім» Монастирчани. Глибівські футболісти триччі забили м’яч у ворота суперника, пропустивши в свої лише раз і вийшли до фіналу. Другий півфінальний матч між горохолинською «Дружбою» та «Соколом» з Гринівки-Нивочина пройшов напружено. Все вирішив єдиний м’яч, забитий гостями в кінці другого тайму.Таким чином «Сокіл» став другим фіналістом турніру.

У поєдинку за третє місце зустрілися невдахи півфінальних матчів. Господарі поля хотіли реабілітуватися перед своїми уболівальниками і їм це вдалося. Вони забили переможний м’яч наприкінці зустрічі. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу «Дружби», яку радісно сприйняли горохолинські вболівальники.

Фінальний матч між командами Глибівки й Гринівки-Нивочина пройшов при перевазі минулорічного переможця цього турніру – футболістів «Отради». В першому таймі команди обмінялися голами. Після відпочинку глибівчани показали результативний футбол і тричі посилали м’яч у ворота суперника. Отже, другий рік поспіль переможцем турніру стала команда Глибівки.

Після закінчення матчу відбулося урочисте закриття турніру. Брат Івана Семанчука Роман та голова районної федерації Роман Балаш вручили пам’ятний кубок, золоті медалі та грамоту команді «Отрада» з Глибівки (президент клубу – В. Бойчук, начальник команди – Р. Іванів, тренер – Р. Процак). За друге та третє місце команди «Сокіл» Гринівка-Нивочин та «Дружба» Горохолина нагороджені кубками, срібними та бронзовими медалями і грамотами районної федерації.

Кубок отримує капітан команди "Отрада" Глибівка

"Отрада" Глибівка переможець турніру
 

Категорія: Футбол | Переглядів: 752 | Додав: naz_forever | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: